Jag har såna otroligt duktiga barn!!!

Jag har såna otroligt duktiga barn!!!

Nu måste jag bara skryta lite… ibland har man ett sånt behov. Åsa J säger att man ska vara stolt över sin barn och dessutom berätta det, så nu gör jag det.
 
Senior satt hela eftermiddagen igår med sitt svenskaprojekt, riktigt knepigt. Han gjorde nästan allt han skulle, men hade lite han skulle fixa idag i skolan. Han ringer mej på eftermiddagen och säger ”Mamma, nu kommer du bli galen på mej…” Jag hinner tänka ganska mycket innan han berättar att han kom igång så bra med engelskan att han lixom glömde bort att göra det han skulle i svenskan. Nu tror han att jag ska bli arg på honom, knäppa unge! Jag säger att det var väl jättebra att han kom igång med engelskan och blev så uppslukad, då måste det ju varit ganska kul…
 
När jag jobbade nu ikväll får jag ett sms ”Har gjort det jag kan i Svenskan, du får hjälpa mej med några frågor när du kommer hem”. Då har han suttit och gjort resten av svenskan under eftermiddagen och är nästan klar med det också. Han är bara så duktig!
 
Å när Senior och jag som bäst höll på med svenskan igår, fick Junior nåt ryck och städade badrummet, från golv till tak. Han skrubbade badkaret, plockade upp hår ur avloppet, tvättade toaletten mm. Det doftade rent och fräscht där när han var färdig. Utan att jag sagt något!!!
 
Jag har så otroligt duktiga ungar, de här killarna kommer bli världens mest jämställda makar! Så det så!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *