Jag mår så bra!

Jag mår så bra!

Jag sov ända tills jag vaknade av mej själv strax innan 9. Så skönt! Nu känner jag mej utvilad, pigg och glad igen. Igår på jobbet var skallen helt urblåst och jag fattade knappt vad jag gjorde, till slut såg Martin och jag på varandra och bara skrattade. Vi var helt hopplösa bägge två. Så trötta att vi inte kunde tänka. Men nu mår jag bra och de tre veckornas byggkaos är över.

Nu har jag FEM lediga dagar att se fram emot och mycket kul ska hända under de dagarna. Idag är hela familjen lediga, så vi ska passa på att äta lunch (sushi förstås) tillsammans innan Junior åker på simläger över helgen. Senior är leidg från skolan och har lovat att hjälpa oss med det som ska göras.

Det finns massor av saker jag vill ha gjorda idag, så att resten av helgen kan bli så avkopplande som möjligt och hjälps vi bara åt så ska det nog går bra. Ett veckobrev ska skrivas och skickas, kartongerna och annat skräp från renoveringen ska slängas och altanen vårfixas, en hylla till badrummet ska köpas och dörr- och fönsterkarmar ska målas, nedervåningen ska städas rejält.

Får vi bara detta gjort så kommer resten av ledigheten att bli kanon! Imorrn ska jag eventuellt på bloggträff med 10 andra bloggare. Och på måndag åker vi på kryssning till Åland. Dessutom ska solen skina en del och vi är lediga tillsammans, vad mer kan man begära?

Jag hoppas att ni mår minst lika bra som jag och att ni får en riktigt fin fredag  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.