Jag och min fotboll…

Jag och min fotboll…

Martin och killarna har åkt iväg till Vildmarks- och Äventyrsmässan i Älvsjö. Jag får snällt stanna hemma… idag är mitt knä nämligen stort som en mindre fotboll. Jag vände och vred på alternativen innan jag beslutade mej för att stanna hemma; kryckor? Jag har sån väl undanstoppade, som jag i allra värsta nödfall kan plocka fram. Rullstol? Killarna tyckte det var en urbra idé eftersom de då kunde lifta med mej å låta Martin köra…

Inget av alternativen lockade mej. Det var länge sen jag gick med kryckor, men jag vet hur irriterad jag blir när jag inte kan bära eller hur händerna gör ont. Rullstolen känns lite väl överdriven. Så jag tar min ”fotboll” och stannar hemma. Martin terroriserar mej på nätterna med sina snarkningar, så jag är inte superpigg heller. Inatt tänker jag ha öronproppar! Han är 8 kg från snarkfritt, så jag hoppas att vi tillsammans ska kunna ta tag i kilona inom kort och få bra sömn igen bägge två. Jag vaknar av timmerstockarna och han vaknar av att jag slår på honom…

Så medan killarna frossar i dykgrejer och annat skoj på mässan, tar jag med mej Baileys och en tekopp ut på trappen. Vilket fantastiskt väder! Om jag tar det försiktigt kan jag nog skotta av soldäcket och ställa ut utemöblerna. Sen kan jag sitta där och sooooola  🙂

Baileys har legat på trappen hela morgonen, det var hela 15 grader där redan klockan 9. Så en dag i solen och sen melodifestivalen och taco ikväll – det blir en bra dag det! Just det ja… måste slipa trappen… 13 trappsteg kvar…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *