Vi ligger i topp!

Vi ligger i topp!

Häromdagen fick vi veta att Martins och mina klasser ligger i topp när det gäller både medlemmar och försäljning. Vi har alltså bland de största klasserna.

Igår berättade en av våra medlemmar att hon pratat med vår närmaste chef och berättat hur mycket vi betytt för henne. Hon har gått ner en hel del med vår hjälp och funderar nu på att själv bli konsulent eftersom hon tycker att vi verkar ha så himla kul på jobbet  🙂

Vår chef bad oss fundera på vilka faktorer som gjort våra klasser så stora och vad vi tror är bidragande orsaker till att vi dessutom hela tiden ökar. Så vi satte oss ner och funderade och skrev… vi kom fram till att vi är brutalt ärliga och uppriktiga mot våra medlemmar. Tycker vi att en ny produkt är äcklig, så säger vi det – tycker vi att något är gott så säger vi det. Vi håller med våra medlemmar om att det inte är ett dugg kul att begränsa sitt matintag och hela tiden räkna vad man äter – men att det är desto roligare att se resultatet på vågen.

Dessutom är vi väldigt personliga. Vi bjuder på oss själva, berättar vad som händer i vårt liv både vad det gäller vikt och annat. Vi känner nästan varje medlem vid namn och har ofta kontakt med dem via mail. Nyckelorden tror vi är tillit och tillgänglighet. Det går att komma i kontakt med oss när som helst oavsett om vi har semester eller jobbar som vanligt och medlemmarna vet detta och litar på oss.

Självklart slutar det medlemmar även hos oss och några tycker förmodligen inte alls om oss, men vi har väldigt många som går i mål och som sen fortsätter gå hos oss även när de är klara. Alla har sina skäl till att gå ner i vikt, några för att komma i en fin brudklänning eller bli med barn och när vi får se bilder från bröllop eller får veta att någon kommer att utebli ett tag pga graviditet -ja, då är lyckan total! Tänk vad vi får vara delaktiga i!

De här siffrorna är bara ett av bevisen på att vi är på rätt väg. Men inget är så bra att det inte kan bli bättre. Så vi fortsätter att hitta nya vägar att utveckla vår verksamhet. Men visst är det skoj med beröm  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *