Jag + teknik = illa!

Jag + teknik = illa!

Jag HATAR datorer. Jag tycker väldigt illa om all slags teknik faktiskt. För även om man använder tekniska prylar behöver man väl inte gilla dem? I princip alla tekniska prylar jag har går sönder och ofta beror det inte ens på mej.
 
Just nu har jag alltså en kraschad dator, en elpanna som går på halvfart, en bil med trasigt avgassystem, en video som jag inte kan programera mm mm. Jag har därför inte direkt hoppat upp och ner av förtjusning när Vännen tagit hit sina tekniska grejer. Jag vill helst slippa vra utan dem.
 
Men visst är det himla praktiskt att ha en dator, värme i huset, en bil att åka till olika ställen med osv? Så vad gör man? Jo, man våndas, betalar reparationer och lir irriterad när de går sönder igen och igen.
 
Nu ska Vännen ta hit sin dator och då blir det ju faktiskt inte en grej till – den gamla byts ju lixom bara ut. Och nu behöver jag ju inte pilla med de här grejerna själv, det får han göra! Män behöver känna sej duktiga och behövda ibland… eller hur???
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *