Kraschad dator :-(

Kraschad dator :-(

Min stationära dator här hemma har kraschat, jäkla skit! I morse innan jobbet satte jag inte igång den och tur var väl det, då hade jag varit på dåligt humör från första början.
 
Hur som helst så åkte vi till jobbet tidigt, redan vid 7.15. Tycker fortfarande inte om att gå upp så tidigt… På jobbet var det lugnt, första klassen bara 26 pers och på den andra 16. Så blir det inte bättre nästa vecka kommer jag att vara ledig på onsdagarna. Både på gott och ont…
 
Vi åkte förbi mormor för att hämta Baileys och fick då veta att avgassystemet på min bil delvis är trasigt och måste bytas, en liten nätt kostnad på mellan 800 och 4000. Surt! Jag som precis kunnat börja spara lite pengar igen.
 
När vi kommer hem sätter jag igång datorn, tror jag… men den vill inte alls göra som den brukar. Vännen konstaterar att hårddisken är på väg att krascha och börjar direkt föra över innehållet till en extern hårddisk. Jag har ont i halsen och är dödstrött, vännen har hållit mej vaken med sina snarkningar under natten. Så jag är inte riktigt förhandlingsbar när det gäller en trasig dator som jag inte fattar ett jota av. Jag kollapsar i sängen, medan Vännen gör det han är bra på; datorer. Tack å lov att man inte behöver ringa kompisens make längre. Vill inte ligga andra till last ju…
 
Junior har med sej en kompis hem, men trots allt detta lyckas jag alltså sova en liten stund. Baileys och jag slumrar sida vi sida i åtminstone 20 minuter. När jag vaknar mår jag faktiskt mycket bättre.
 
Nu ska jag laga mat, pasta carbonara med mycket vitlök, och sen är det föräldramöte för Senior. Vi ska få veta allt om vad som krävs för de olika betygen. Ska bli lite spännande faktiskt. Vännen får hålla ställningarna här hemma. Nu: mat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *