Jäkla skit!

Jäkla skit!

Jag hade förberett mej riktigt väl inför mitt anförande och satt bara och väntade på att få komma upp i talarstolen. Vännen ville se mej, hans föräldrar väntade, Senior satt framför tv´n och mina föräldrar var också bänkade, plus en och annan härifrån bloggen  tydligen.
 
Så drog allt ut på tiden och det blev streck i debatten. Fan! Jag som hade ett så bra upplägg. Dessutom kan det ha varit sista chansen för mej att visa vad jag går för innan valet nästa år. Det är den här helgen man måste visa framfötterna om det ska bli någon nominering till nästa riksdagsval.
 
Iaf… min motion handlar om att jag vill göra ett tillägg i LSS så att den ska stå klart och tydligt att den även ska gälla för neuropsykiatriska funktionshinder så som  tex adhd och tourettes syndrom. Idag stå dessa personer utanför LSS och har inga självklara rättigheter till hjälp. Personer med Asberger däremot går direkt in under LSS pga att man lagt den diagnosen under autism. De här två gupperna har ungefär samma problematik, men behandlas helt annorlunda vilket jag tycker är fel!
 
Det var det jag skule prata om.. men inte fick möjlighet till. Men visst var det väl ett bra inlägg  🙂
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *