Jo, vi ska till Egypten…

Jo, vi ska till Egypten…

Det är många som frågar om vi verkligen ska åka till Egypten nu när den där hajen röjer runt där. Jo, visst ska vi åka. Vi kommer att bo i ett område som heter El Hadaba, som ligger i närheten av Sharm el Sheik. Det ligger ca 2 km från stranden åt varje håll, så vi kan alltså välja vilken strand vi vill åka till och kan på så sätt undvika den stranden där hajen/hajarna härskar.

Det som hänt i Egypten är en katastrof för hela området bla ekonomiskt och därför är nu första prioritet att jaga hajen/hajarna för att skapa lugn i vattnet igen. Klart man funderar på vad som skulle kunna hända, men vi tar inga risker. Är det badförbud så är det. Det skulle innebär att killarna inte kan göra sina uppdyk och därmed inte får sina dykcert, men det kommer säkert att ordna sej på bästa sätt. Ingen dykare har blivit attackerad, hajen kanske inte gillar mat med förpackning…?

Så, visst åker vi! Den 28:e går flyget till värmen. Visst stör den där hajen en del av förberedelserna, men det är långt dit. Det kommer att lösa sej, det MÅSTE lösa sej!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *