Jösses! Vicken helg!

Jösses! Vicken helg!

Inte gick det att använda datorn där inte. Eller jo… det kanske gick men då var jag tvungen att fixa lösenord mm från hotellet och det hann jag inte. Helt sjukt!
 
Det har varit fullt upp hela tiden, jag har inte hunnit prata med alls så många som jag brukar och vill göra. Förhandlingarna har pågått i ett och de fria minuter vi haft har gått åt till att äta och sova.
 
Igår var det sedvanlig fest. Efter middagen fick man titta på Melodifestivalen på storbildstv om man ville, dansa eller umgås. Jag gjorde de två sistnämnda för att hinna prata med någon överhuvudtaget. Det var länge sen jag dansade så mycket! Jättekul!
 
Men det blev sent och morgonen var seeeeg. Men det var det värt, jag dansade säkert bort hela matintaget för helgen  😉
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *