Just idag…

Just idag…

Thailand 2002

…drömmer jag om långa sandstränder men sol och turkosblått vatten. Guuud va skönt det skulle vara att få ligga i en solstol, känna solen värma kroppen och höra vågorna slå in mot stranden. Nu är verkligen hösten här, då brukar jag få lätt panik och drömma mej bort.

Jag sitter här med kli i halsen och kommer mej inte för att göra nånting! Jag sov ända till 10 och har sedan knåpat ihop veckans medlemsbrev. Igår tog jag bort nästan 70 adresser till medlemmar som gett upp sin viktkamp. Några som gått ner 20-25 kg och som inte nått ända fram men som kanske känner sej nöjda just nu och tar resten sen. Eller också har de gett upp? Vi skickar kort och uppmanar dem att komma tillbaka, mer kan vi inte göra. Förmodligen ser vi dem igen efter jul… för så är det! Har man inte blivit helt klar och fått hjälp att hitta sin jämnvikt, då går man oftast upp i vikt igen. Å då är man snart tillbaka hos oss igen, tyvärr.

Så nu är det ”bara” 325 medlemmar som får vårt brev varje fredag. Vi får så mycket beröm för vårt veckobrev och det känns jättekul. Vi skriver utifrån vår egen viktkamp och vårt liv och väver sedan in förra veckans- och nästa veckas tema. Jag brukar säga ”lite psyksnack, lite svammel och lite info” och det går tydligen hem i stugorna  🙂

Nu är det iaf skrivet, så får Martin skicka det när han kommer hem från hundpromenaden. Jo, han fick gå ensam idag. Jag har ju ont i halsen. Så nu ska jag försöka dra mej loss från den här datastolen och ta en stor kopp te med honung. Sen ska vi handla och efter det orkar jag nog inte mycket mer… men det står LEDIG i min kalender och det påminde Martin mej om. Han tom pussade mej i pannan när han sa det  🙂 Så jag ska nog göra som det står och bara vara LEDIG idag.

Man går ner i vikt snabbare om man är utvilad, så det gäller att vila mycket  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *