Käka lakritssås med sked…

Käka lakritssås med sked…

Asså, min viktkurva är värsta bergådalbanan! Efter fyra veckors plus så blev det äntligen minus förra veckan, men tydligen tog jag i lite för mycket… i dag hade jag nämligen gått upp 2 hekto igen. Eller kan det vara så att man helt enkelt inte kan äta lakritssås med sked om man samtidigt vill gå ner i vikt? Trots att man tränar massor! Kan det vara så jäkligt???

Vi var ju på lakritsmiddag i torsdags och fick med oss en massa godsaker hem, bla saltlakritssås. Den ska helst värmas och hällas över glass. Men jag upptäckte rätt snabbt att den var galet god att äta kall också, man stoppar ner en sked i burken och snurrar den några varv så får man som en klubba med lakritssmet. Nästan godare än varm faktiskt. Men inte så toppen för vågen…

Jaja, det var iaf inte flera kilo plus! Några hekto kan man väl överleva även om det känns surt. Pån igen bara! Den här veckan ska väl den obligatoriska semlan ätas, antar jag… det är imorrn det. Jag äter den med varm mjölk, annars kan det va! På Du i Fokus har vi recept idag både på wrapsemla och lite senare minisemlor. Kika in där och ta del av recepten om ni gillar semlor.

Jag ska iväg på olika pressvisningar på torsdag och fredag, men helgen är ledig. Så jag ska nog hinna träna som planerat och ta hundpromenaderma. Problemet är att det blåser så in i bängen bara och då är det inget vidare skönt att gå ut. Så det blir det nödvändigaste i hundpromenadväg och sen får bandet jobba lite istället.

För inte sjutton ger jag upp! Hur skulle jag se ut då? Nä, jag vet vad som fungerar och kör vidare. Koll på maten via Viktväktarnas App, motion som registreras via FitBit och går direkt in i appen, god sömn och mycket skratt. Det går lite upp och ner, men nu kommer våren och då blir allt lättare. Vad gör väl ett litet plus i långa loppet? Nästa vecka blir det minus! Om jag kan hålla tassarna från lakritsburken…  😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *