Kärleksfest!

Kärleksfest!

Jag vill gå på Pridefestivalen men befinner mej 50 mil från Stockholm, så det kan jag glömma. Jag tycker festivaler är kul, spelar ingen roll varför det är fest bara jag får vara med 🙂

Pride är en viktigt manifestation som jag önskar inte behövdes. Tycker nog att man i dagens läge inte skulle behöva manifestera olika sexuella läggningar, alla borde vara accepterade i nuläget. Jag menar… vad spelar det för roll VEM man älskar, det är väl kärleken i sej som är viktig? Vad spelar det för roll VEM man gifter sej med så länge man älskar varandra, är myndiga och behandlar varandra med respekt.

Inför Gud är alla lika står det väl nånstan? Varför är då kyrkan den som är mest emot bögar, flator och transor. Vad består då likheten i och vem har rätt att dömma? Jag fattar inte… kan nån förklara?

I have a dream! Att vi om några få år kan lägga undan själva manifesterandet i Pride och bara ha en Kärleksfestival. En festival där allas vår kärlek inte bara är accepterad utan naturlig och inte ett dugg ifrågasatt. Där det inte spelar någon roll vem du går hand i hand med, där vi alla faktiskt är lika värda oavsett kärlekspartner. En festival där vi alla accepteras. Visst vore väl det något att sträva efter?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *