Kläder överallt!

Kläder överallt!

Just nu ligger det kläder över hela Juniors golv och i hela vardagsrummet. Vi har vräkt ur alla grabbarnas och Martins garderober för att sätta dit nya, större och mer välplanerade.

Vi hade planen klar när vi åkte iväg igår och skulle köpa grejerna. Men väl på plats funkade inte det vi hade tänkt, så vi fick tänka om när vi väl stod där. Att stå på plats i butiken och försöka tänka klart och få med alla grejer går förståss inte, så någon lite detalj glömde vi att köpa men det får vi väl göra idag eller nåt.

Vi kom iaf hem ganska många tusenlappar fattigare, men nöjda med våra inköp. Martin körde igång med Juniors rum direkt och fick upp garderoberna ganska enkelt. Junior lastade in sina grejer och sen hann vi inte mer. Vi hade nämligen lovat Junior en kväll med oss på egen hand, medan Senior var på personalfest. Han fick välja vad vi skulle göra och valde bowling och mat på Grekiska Kolgrillen. Vi fick storstryk på bowlingen kan man nog säga…

Väl hemma igen tittade vi på melodifestivalen med ett halvt öga, medan vi tömde Seniors garderober. Martin och Junior hjälptes åt att sätta upp hyllor, medan jag la över kläderna i nya klädbackar. Sen orkade vi inte mycket mer än att tugga i oss lite glass och äppelkaka, hämta Senior (som haft superkul) och gå och lägga oss.

Så idag ska Martin bygga resten av garderobsystemet och sätta det på plats. Han ska rensa ur bland sina kläder och hänga i allt. Jag ska rensa ur lite bland jackor och ytterkläder och hänga in alla Seniors kläder. Huset ska få en dammsugning och sovrummet en liten röjning. Sen är veckan slut och vi med. Helgerna är fullspäckade och jag tycker de går alldeles för fort. Men visst, vi får mycket gjort… och bra blir det  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *