Blev så bra!

Blev så bra!

Efter ett rejält kaos av kläder och elfa-grejer i en salig blandning fick vi ordning på alltsammans otroligt nog och det blev kanonbra! Kläderna hänger eller ligger där de ska, en del är utrensat och allt är i ordning! Det var länge sen… Superskönt!

Det tog hela helgen och en del pengar, men det var det värt! Nu har vi de gamla garderobsinredningarna för försäljning… nån som behöver 5 ställningar med trådbackar???

Å nu är det ny vecka igen. Idag ska jag ta mej ner till klipperiet och ta bort en massa hår. Jag har inte klippt mej sen i början av oktober, så man kan lugnt säga att det är dax. På väg dit ska jag skicka iväg ett paket och på väg hem ska jag hämta ett. Martin är hos tandläkaren, så jag måste gå till centrum och självklart gör mitt ben extra ont idag. Så jag hoppas att han är färdig ungefär samtidigt som jag, så han kan hämta upp mej så jag slipper gå hem.

Nu har jag haft ont i benet i drygt ett år och först nu syns det något. Äntligen har det svullnat upp och ömmar även när man trycker på det. Förut gjorde det enbart ont vid belastning. Lite mysko hur man kan bli glad när något blir sämre, men nu kanske man kan hitta felet? Ska till läkaren på måndag, längtar nästan…  

Jaja, lika bra att sätta igång så man hinner allt man ska  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.