Klart!

Klart!

Vi har hållit på precis hela dagen, men nu är det klart!

Jag började byta gardiner strax innan lunch. Dessa kom jag åt utan hjälp och kunde göra allt på egen hand. När Junior kom hem från skolan, hjälptes killarna åt att plocka upp alla plastbackar med julgrejer från källaren. Efter våra två översvämningar ligger allt väl packat i plastbackar en bit upp från golvet för säkerhets skull.

Tror det var sex fulla backar med grejer plus plastsäcken med julgranen som landade i vardagsrummet. Det kändes som jag badade i julgrejer till slut. Men back efter back tömdes och medan de andra hjälptes åt i köket, så började det bli ordning bland alla tomtar.

Julsånger och pepparkaksdoft blandades med doften från lussebullarna. Junior och Mandisen satt ihop pepparkakshuset och fnissade tillsammans. Där nånstans fick jag riktig julkänsla och kunde riktigt njuta av känsla att allt är lugnt i vårt liv just nu. Senior drog iofs iväg på tävlingar till Göteborg på eftermiddagen, men alla mår bra och är nöjda och då är det ju helt ok att vi är på varsitt håll.

Lagom när första plåten lussebullar tog ur ugnen kom mina föräldrar hit ”barasådär”… eller hur? De visste precis vad vi gjorde  🙂  Medan de var här fick jag även granen på plats och klädde den. Så nu är allt på plats och de tomma backarna tillbaka i källaren. Om sisådär 6 veckor ska allt bort igen. Under tiden sitter vi här och myser och väntar på julafton. Klapparna ligger redan under granen  🙂

 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *