Kul på rean

Kul på rean

Jaha, så kom man hem nästan 9 timmar senare och många pengar fattigare… men kul vare!
 
Junior fick tre par byxor och en munkjacka. Att vi överhuvudtaget luckades köpa ETT par byxor var ett under, att hitta TRE par är en mirakel! Han är MYCKET kräsen. Vi hade presentkort på Åhlens, och där hittade han faktiskt det han ville ha.
 
Jag fick två koftor, ett par tröjor och ett gäng ljusslingor och julgrejer. Vännen fick inget alls… men han fick ju en massa kläder i julklapp och imorrn har han en chans till.
 
Dessutom köpte jag en julklapp till min mamma och födelsedagspresent till Vännen (som ska slås in i vanligt presentpapper  :-))
 
Imorrn ska vi kolla på cykel till Vännen och i övrigt bara ta det lugnt. Vi har gått ca 13 000 steg, för mej är det nästan 7 km. Jag har itne rört på mej så mycket på länge eftersom jag aldrig blir helt frisk, så det känns i kroppen. Nu ska vi äta taco och kolla tv resten av kvällen. Så ska jag få min returmatch i alphapet också… håll tummarna för mej!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *