Kunde varit en lugn morron…

Kunde varit en lugn morron…

Vännen ska till läkaren och gick till tåget redan kl 8. Så han gick upp med barnen och de gjorde sej färdiga tillsammans. Jag trodde ju därför att jag skulle få en lugn morron och tom sova vidare… icke!
 
Senior är inde den tysta typen… så han härjade runt i jakten på passande kläder och en massa annat. Vet inte hur många gånger han kom in till mej och Baileys bara för att klappa lite på hunden som också försökte sova.
 
När lugnet la sej exakt kl 8 var både jag och hund klarvakna och kunde inte somna om. Slog på tv´n, tittade på nyheterna och försökte slötitta på Rachel Ray, men idag var hon så otroligt flåshurtig att jag inte orkade med henne heller.
 
Så nu lägger jag mej i badet istället. Sen ska jag till apoteket, banken och frisören. Det ska jag väl hinna innan lunch? Så kan jag ta en middagslur innan jobbet istället för min uteblivna sovmorgon…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *