Nu är firandet nästan slut

Nu är firandet nästan slut

Inte illa att fira i dagarna tre när man fyller 15 år, eller hur? Senior fyllde ju 15 i fredags och då fick han försståss paket av oss, middag på restaurang och Arn på bio.
 
Igår firades han med tårta hemma hos mormor och morfar, med deras 10 gäster som var där och grillade. Och idag kom min gamla farmor och min faster hit och firade honom ännu mera. Dessutom ska vi ha kräftor nästa helg. Sen ska han väl vara nöjd tycker jag?!
 
Å jag hann nästa allt som jag skulle; klippa gräset, städa inne, fixa tvätt, städa trädgården, jobba lite med föreningslivet, skicka lite mail osv. Jag hann tom slumra en liten stund, det är viktigt för mej. Jag är kroniskt trött och behöver en liten lur på eftermiddagen – då blir jag som ny  😉
 
Nu ska vi iväg och göra reklam för viktväktarna och hoppas vi kan locka många att komma imorrn. Hoppas vi lyckas!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *