Läckra skor och vackra smycken!

Läckra skor och vackra smycken!

De senaste tre dagarna har fyllts med pressvisningar av alla möjliga slag. När man går på såna visningar hamnar man i framtiden, alltså i fel säsong. Nu i oktober har vi fått frossa i vår- och sommarkläder och det har iaf inte jag något emot. Jag älskar sommaren!!!

I tisdags när jag satt i soffan och slappade insåg jag att jag tagit fel på dag och borde varit i stan. Så det blev att snabbt fixa ordning sej och dra in till Östermalm. Mitt i rån, bombhot och avstängningar… så kan det bli!

Målet för dagen var Sturegatan och PR-byrån VASS. När jag kom fram var det 6-7 pers som skulle trycka in sej i en pytteliten hiss. Så jag tog trapporna… 6 våningar!!! Jäklar va jag var nöjd med mej själv sen  🙂

Inne på Vass fick jag stifta bekantskap med himla snygga skor för både kvinnor och män, ursnygga klockor och en himla massa spännande hudvård och kosmetika. De har bla märken som Aco, Bangerheads, No7 och Lacoste. Jag föll för ett par så snygga skor som jag kunde tagit hem direkt!

När jag gottat mej färdigt i allt snygg skulle jag egentligen gå hem, men hade hört om en visning på Strandvägen och jag var ju i närheten så… jag chansade och gick dit! Man kan ju inte få mer än ett nej.

Så jag kryssade mellan poliser och avspärrningar och kom fram till Starstudio. Å jag fick komma in och hamnade i smyckeshimlen! En himla trevlig tjej visade mej runt bland märken som Albrekts Guld, Sahara, Caroline Svedbom, Guldfynd, Hallbergs och en himla massa fler. Som sagt; rena rama paradiset för en smyckesnörd som jag. Vi gick igenom allt fint i första rummet och när vi kom till nästa rum tog en välklädd och snygg man över presentationen.

Han heter Anders men kallas för Smyckemannen på Instagram, han började med att läsa en dikt för mej. En dikt om änglar. Hans specialitet var nämligen Änglaropare. En liten bjällra monterad i en liten kula som i sin tur är omsluten av ett vackert nätvärk av silver, guld eller brons. Så otroligt fina och en perfekt dop- eller studentpresent. De kostar från ca 500 kr och uppåt, vilket ju faktiskt inte är särskilt dyrt. Jag vill ha alla storlekar och alla färger!!!

Det fanns väldigt mycket på Starstudio som jag ville ha. Men faktiskt som jag redan har också; nämligen Favoptics glasögon och en del av Guldfynds smycken. Jag trivdes otroligt bra där på Strandvägen och fikade en lång stund med Smyckesmannen Anders innan jag gick därifrån uppfylld av allt fint. Jag får helt enkelt inte nog av smycken. Jag kan ha hur många som helst!

Jag har fem passioner, det är resor, naglar, skor, smycken och lakrits! Ge mej bara en enda av dessa och du är min kompis for ever  🙂

Det här var alltså dag 1 av 3 fullspäckade pressdagar. Jag presenterar godbitarna lite pö om pö, så ni inte tröttnar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *