Lars Frölande slog min son!!!

Lars Frölande slog min son!!!

Junior simmande mot Frölander och vem tror ni vann??? Självklart var det Frölander som tog hem vinsten, 12 sekunder före min Junior. Trots detta hade faktiskt Junior slagit sitt eget rekord med drygt 1 sekund.
 
Vi är alltså på simtävlingar och idag kom även Vännen och Senior hit. Senior fick åka X2000 för första gången i sitt liv och fick dessutom äta räkmacka på vägen… han var mer än nöjd!
 
Jag var på plats strax innan 10 imorse, de andra två kom vid 12 – Junior började simma redan vid 8… dagen har varit mycket solig och varm och de flesta är numera lite rosa om näsan. Några av simmarna fick en släng av solsting pga slarviga tränare som inte tjatade om dricka och skydda huvet. Junior klarade sej iaf bra och fick ta emot två priser.
 
Hela dagen i solen alltså – inte förrän vid 19 var vi färdiga och kunde gå ifrån badet och få mat i oss. En lång dag för våra simmare som säkert sover gott inatt. Den där melodifestivalen får de nog hoppa över. Jag, Senior och Vännen däremot ska se spektaklet på plats i vårt hotellrum. Jag har suttit illa hela dagen, på hård betong, så det blir att inta ryggläge framför tv´n.
 
Vem som vinner? PERELLI förståss! Jag ska smocka i mej cola zero och Vinegummin – så det vore väl attan om hon inte vinner  😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *