Lite bättre…

Lite bättre…

Veckans vägning visade iaf 0,5 kg ner i jämförelse med förra måndagen. Så läget är inte helt nattsvart. Men fortfarande står jag och stampar på en vikt som jag hade innan sommaren och som jag inte vill ha. Men nu har vi kört igång igen. Den här veckan ska Martin leva enligt mina points, han ska alltså äta lika mycket som jag – han kommer att vara hungrig… men han ska vägas av vår chef på fredag och har satt som mål att tappa 3-5 kg sen hon vägde honom sist. Vi får väl se hur långt han kommer.

Det känns iaf bättre nu. En del kan ju bero på att jag varit så där superhärligt pms-ig under helgen. Nån som känner igen det? Å då går man ju dessutom upp lite i vikt. Å humöret är på topp – inte! Nu är det fyra veckor till nästa svacka…

Jaja, nu har jag haft en stor dipp och då kan det ju bara bli bättre. Eller hur? Å man är bara en loser om man slutar försöka, så det tänker jag inte göra! Jag kämpar på tills jag hittar den tappade motivationen igen, det är synd att man inte kan köpa sånt. Motivation på burk, vilken affärsidé!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *