Det går inte så bra…

Det går inte så bra…

Det går inte bra, inte alls… faktiskt helt käpprätt åt skogen. Det är vikten jag pratar om… Vi sköter maten bra i veckorna och sen ganska ok på helgerna, men det går ändå åt fel håll på vågen. Nu väger jag mer än innan sommaren, då vi verkligen körde igång på riktigt. Hur kan det komma sej?

Andra människor kan slarva lite grann och ffa använda sin veckobonus, inte jag! Jag ska äta 29 PP om dagen, då går jag ner – men lägger jag mej på 35 som är för att stå still, då går jag upp… nåt fel är det ju. Frågan är bara vad? Har jag också juniors matsmältningsproblem tro?

Jag rör på mej så mycket jag kan med tanke på mitt ben. Jag har alltid stegräknare på mej och de dagar som benet tillåter går jag det jag kan och det brukar bli 8-10 000 steg. Precis som man ska alltså. Så det är ju inte så att jag sitter still och bara moffar i mej mat.

Nu har jag 11 veckor kvar till semestern och jag mår inte bra i den här vikten. Teoretiskt sett så borde jag kunna ta 5-7 kg, realistiskt är det nog bara 2-3. Jag bor med en konsulent, det vore väl f-n om man inte klarade av det här! Ska det krävas att jag slutar äta helt eller??? Vad ska jag göra???

Nu börjar jag bli desperat! Jag vill kunna böja mej ner och stänga mina vinterstövlar! Jag vill ha snygga, välsittande kläder! Jag vill må bra och trivas när jag ser mej själv i spegeln! Just nu är jag bara tjock, ful och stressad över det jag ser. Å jag ska alltså vara en förebild för våra medlemmar – just en snygg förebild 🙁

Blä!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *