Lite läskigt är det…

Lite läskigt är det…

Just nu klaffar det mesta vi ger oss på och det är lite läskigt tycker jag… Jag är jättetacksam för att allt går smidigt, men är inte van vid att det är så… alltså inväntar jag katastrofen. Jag veeeet att jag inte ska tänka så och jag försöker verkligen att leva i nuet och bara gotta mej åt allt bra. (Åsa J, Jag vet vad du tänker 🙂 Jag gör så gott jag kan faktiskt)

Idag var vi och tittade på lokal i Rönninge och allt var perfekt. Njae, kanske inte förrådsutrymmet, men allt annat. Det kommer bli en del släpande, men det är det värt för det läget. 1 minut från pendeltåget, 5 minuter från buss och centrum, parkering utanför – perfekt! Billig hyra och trevlig kontakperson.

Vi kör igång där vecka 48! Kommer alltså att stänga Kungsholmen veckan innan och förmodligen bli lynchade. Men så får det bli. Fördelarna överväger hur mycket som helst. Nu kommer vi att ha nära till jobbet varje dag, kunna äta middag hemma (även om det blir lite senare än vanligt) och kunna köra ungarna på deras träningar när det behövs. Vi kommer inte ens behöva hundvakt, eftersom vi inte kommer vara borta mer än 4 timmar någon dag.

Så nu kan ingen i södra Botkyrka eller Rönninge skylla sin övervikt på att Viktväktarna inte finns i närheten. Nu finns vi faktiskt överallt 🙂 Det ska bli så himla kul att köra igång i Rönninge – det ser jag verkligen fram emot!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *