Allt klart med flytt!

Allt klart med flytt!

Så har allt fixat sej för Martins föräldrar med lägenhet. Innan vi åkte fick de veta att de fått lägenheten är i närheten och medan vi var borta skrev de avtal med Botkyrkabyggen. De har träffat mäklare för att sälja deras bostadsrätt och fotgraf har varit där och tagit fina bilder. Under veckan har det varit en mängd annonser ute och imorrn är det visning. Den första februari flyttar de!

Detta innebär att vi har grejer överallt! Alla Martins gamla grejer som fylls på efterhand med föräldrarnas utrensade prylar. Igår satt jag halva eftermiddagen och fotade och la in auktioner på Tradera. Det är säkert 7-8 Maxikassar hittills med prylar som ska säljas och som står i vägen. Grejer som är fullt funktionella men som vi inte vill ha eller får plats med. Saker som istället får bidra med att få iväg oss på nästa resa 🙂

Nästa helg ska vi ha kalas här och då får vi stuva undan allt i förrådet och garaget, men sen tar de plats i vardagsrummet för att skickas iväg vart efter. Just nu ligger 29 auktioner ute, mest böcker. Efter den här helgen kommer det finnas betydligt mer till försäljning. Så får vi hoppas att folk har fått en ok lön och kan börja handla lite igen, för det har varit lite väl lugnt på Tradera ett par månader. Förra våren gick det att sälja precis vad som helst och man fick bra betalt, nu får vi se om det blir samma sak i vår. Hoppas!

Så det blir dagens pyssel: fota och lägga ut auktioner, tvätta, städa och fixa en god köttgryta till lunch!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.