Lys upp mörkret

Lys upp mörkret

*** Samarbete med Lampan.se***

Ni som hängt med ett tag här, vet att jag avskyr hösten och mörkret. Men de som även känner mej och har hälsat på hemma hos oss vet att jag inte gärna har starka lampor igång. Jag är en ”mysare” 🙂

Självklart har jag en ljusterapilampa (det enda som lyser starkt hemma hos oss) och det är verkligen något som alla borde ha. Den ger lite extra sol på näsan även när det är som mörkast och jag tycker nog att man mår lite bättre.

Man kan nog säga att jag är missbrukare av små lampor och timers. Jag har små lampor överallt och de lyser lite olika beroende på årstid och humör. I alla fönster har jag lampor som lyser hela den mörka tiden på dygnet. På väggarna och på hyllor har jag mindre lampor som lyser när jag är vaken och i hallen finns en lampa som lyser från tidig morgon till sen kväll.

Ute är det ungefär likadant. Där har jag enligt andra en miljon ljusslingor och lampor, på riktigt är det faktiskt bara en slinga på gaveln och en vid entrén som lyser året om och ”några” fler på vintern. Sen står det ganska många mindre lampor i hela trädgården, det erkänner jag 🙂

Men jag önskar mej lite ny utebelysning, nämligen en lyktstolpe! Det har jag alltid tyckt är så snyggt och velat ha sedan vi köpte huset på 90-talet. Jag vill ha en sån där fint snidad lampa med lite äldre utseende. Den ska stå på gräsmattan brevid uppfarten där vi parkerar bilen. Det skulle bli både snyggt, funktionellt och mysigt. För det är väl det en lampa ska vara? Snygg, funktionell och mysig – iaf enligt mej!

Lampa.se har mängder med lampor till alla olika miljöer, både inom- och utomhus. OCH de har en skitsnygg lyktstolpe! Vill och behöva är ju två olika saker och något jag skulle behöva är bra arbetsbelysning. Just nu har jag en urgammal golvlampa, iofs med charmiga lampskärmar, men den är så gammal att skärmarna snart gå av om jag försöker vinka dem.

Så jag får nog ta en lite tur på Lampa.se och kolla in deras utbud. Det är ju jul snart och man kan ju alltid önska en lampa av Tomten. Fast han jobbar ju hemma i år… jaja, han får väl fixa hemleverans av julklapparna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *