Lyxigaste morgonen!

Lyxigaste morgonen!

Förra veckan var jag ju runt på en massa spännande pressvisningar och den ena var bättre än den andra. Men vissa är riktigt speciella och man får en sån där feel-good-känsla resten av dagen. Så var det hos Pretto PR.

Jag kom dit ganska tidigt och skulle egentligen vänta in Annelie innan jag gick in, men det var så attans kallt ute att jag gick in i förväg. Det var jag väldigt glad över! När jag kom in kunde man nämligen bli stylad av Creative Headz och just när jag kom var en av stylisterna ledig. Så det var bara att ta plats i hennes stol och få håret fönat, lite klippt och fixat. Så skön start på dagen! Jag frös som bara den, att då få känna den varma fönen i skallen var hur skönt som helst! Så skulle man starta varje morgon, att ha nån som fixar håret på en – så lyxigt!

När jag var klar gick jag runt och tittade på alla spännande nyheter medan Annelie fick sitt hår stylat. På Pretto finns det alltid fina festkläder och oftast en del brudklänningar. Kul att titta på även om man själv inte går i giftastankar. Här finns också mängder med hårvård och bla Amika som är ett av mina favoritmärken.

Hattar, skor, smycken och några vinmärken hör också till varumärkena så det finns massor att se. Att bara komma in i lokalen är hur mysigt som helst, eftersom det är en supermysig våning alldeles nära slottet i en trång gränd. Dessutom är alla jättetrevliga att ha att göra med också, lite som en familj känns det som.

Innan vi gick fick vi varsin naturgrogg från Juica som skulle göra oss pigga, typ resten av dagen. Den smakade helt ok, men jag vet inte om jag kände mej så mycket piggare… sen gick vi ut i regnet och sabbade våra snygga frisyrer  🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *