Lyxproblem?

Lyxproblem?

Apropå mitt förra inlägg om Förintelsen kan man kanske säga att jag just nu har ett riktigt lyxproblem. Vi har nämligen lite bekymmer att hitta flyg till och ett ok hotell i Barcelona…
 
Det är ju så att vi ska skicka Junior på språkresa till Barcelona i tre veckor. Vännen och jag har chansen att för första gången åka iväg på egen hand och då tänkte vi ta oss till just Barcelona och kolla läget lite. Junior är helt med på noterna och tycker det är helt ok att vi kommer. Han bor för sej och vi bor för oss, träffas bara när han är ledig från skolan och inte har något annat inplanerat. Kan va kul att träffa familjen han bor hos också.
 
Nu är det bara så att allt verkar bli alldeles för dyrt. Så nu ställde vi oss frågan: ska vi kanske skippa alltihopa? Lägga pengarn på vår resa i vinter istället, det är problematisk nog att få ihop pengarna till den resan. Men så tänker vi att detta kanske är enda chansen på länge som vi kan göra något på egen hand och Barcelona vill vi ju båda se och då är det ju kul att göra det när Junior ändå är där. Blääää, tycker inte om såna här bekymmer som egentligen är lyxproblem.
 
Men vi fortsätter väl att leta, så får vi se var vi hamnar. Tänk va skönt det ändå skulle vara att få åka iväg bara Vännen och jag… konstig känsla faktiskt.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *