Magsjuk unge och hund

Magsjuk unge och hund

Junior är hemma idag, han har ont i magen. Han har ju fel på magen, så det är inget ovanligt – bara lite irriterande. Det är ju inte många dagar kvar i skolan nu och jag tycker att han ska vara där så mycket som möjligt. Men han får jobba hemma istället.
 
Vid 4,30-tiden i morse fick hunden ett ryck och rusade ner för trappen. Det var bara att fiska upp glasögonen och rusa efter. Han stod redan vid ytterdörren när jag kom ner. Jag släppte ut honom och han satte sej direkt och hade världens diarré. Hmmm, kan det vara vitlöken han slickade i sej igår tro?
 
Han blev snabbt klar och vi kunde gå upp och lägga oss igen. Men i morse hittade jag lite lös skit i Seniors rum. Valpen har hittat ett ”bra” ställe där han sätter sej om det kniper. Så det var bara att torka upp och tvätta av. Nu sover både Junior och valpen… bara jag som är vaken och jag ska äta frukost!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *