Man får ändra sej…

Man får ändra sej…

Jag har ju länge sagt att jag inte vill eller behöver gifta mej igen. Jag har iofs också sagt att jag kan omvärdera mitt beslut, men att jag inte har någon brådska och vill isf bli friad till ordentligt  🙂

Nu har jag omvärderat…
Kompisen Å och jag har pratat. Det har hänt mycket senaste året som varit tungt, tråkigt och jobbigt. Man vet inte hur länge man lever eller hur många glädjeämnen man har kvar att uppleva eller om/när de ens kommer. Så varför inte skapa sej några stunder att glädjas åt?

Varför inte ställa till med värsta förlovningsfesten? Eller faktiskt gå och gifta sej…! Nu säger jag inte att det är på g, så tro inget nu. Men ändå, varför inte fixa till några roliga stunder efter allt tråkigt?

Så jag är inte lika anti längre, men det är inget som brådskar på eller ens är planerat för. Men kul vill jag ha och det tänker jag se till att få!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *