Måndag igen!

Måndag igen!

Dagarna och veckorna går så himla fort! Jag tycker det är måndag och fredag hela tiden och hinner lixom inte med de andra dagarna alls. Idag är det måndag igen och vägning… jag visste att det skulle bli plus, ett stoooort! Två lakritsorgier sätter spår kan man väl säga…

1 kilo upp blev det. Ungefär allt som jag gått ner i år, har jag nu lyckats gå upp igen. På TVÅ dar!!! Så är min viktresa, lååångsamt lååångsamt ner och sedan trillar jag av banan och går upp hur snabbt som helst. Ni fattar hur jag skulle se ut om jag inte höll koll… hej michelingubbe lixom… dit vill jag inte!!!

Så jag kämpar på, liiite liite ner och massor upp. Men nånstans blir det ändå bra i slutänden, särskilt nu när jag kan röra mej som jag vill. Men igår kunde jag nästan inte röra mej alls, jäkla fibroskit! Det var för kallt och rått för att gå ute, så jag tyckte att löpbandet skulle få jobba lite. Men det gick inte ens 20 minuter förrän ena höften sa ifrån. Den brukar inte göra ont, men just då skulle den förstås göra det. Så det blev inte nåt mer av den motionen. Skit.

Veckan är lite rörig med aktiviteter för magasinet varje dag. Så här ser planeringen ut:

Måndag
Hundpromenad och jobb på förmiddagen.
Quesadillas till lunch
Vinprovning på eftermiddagen
Invigning med buffé på kvällen

Tisdag
Hundpromenad + träna
Sallad till lunch
Modevisning på eftermiddagen
Pasta med laxsås till middag

Onsdag
Hundpromenad + träna
Sushi till lunch
Invigning av en butik + gala på kvällen = skräpmat…

Torsdag
Pressfrukost på Mässan
Nånslags lunch på Mässan
Sallad till middag

Fredag
Hundpromenad + träna
Sallad till lunch
Event på kvällen

Sen är helgen ganska ledig tror jag, sånär som på en födelsedag. Då ska det bli rejält med promenader, bra mat och vila. Jag hoppas jag kan få till ett liiitet minus iaf, men det känns ganska hopplöst att ta sej ner till de där 59 igen… men men, det känns nog bättre imorrn. Som sagt, en michelingubbe vill jag inte bli!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *