Vi är inte överrens!

Vi är inte överrens!

Jag ligger i en ganska infekterad konflikt just nu. Med vädret!!! Efter att ha ätit frukost ute i solen hela veckan så bestämde sej vädret för att jävlas med mej och göra en helomvändning. Om detta tycker jag inte!

Min kropp säger ifrån på alla punkter. Jag fryser så det gör ont och av värken blir jag trött. Av tröttheten funkar inte skallen, så häromdagen tog jag fram middag tre gånger… Å som grädde på moset känner jag att halsen börjar tjocka till sej och gör lite ont. Jag har verkligen ingen lust att bli sjuk, så jag häller i mej te idag.

Jag är fullt medveten om att det bara är mars och att den där vårkänslan man hade för ett par dagar sedan var ganska tidig och osäker. Men jag gillade det! Snön hade ju försvunnit överallt, blommor började titta upp, folk cyklade och vårkläderna kom fram. Idag när man tittar ut blåser det och snöar på tvären. Det är 1 plusgrad och jag har långkalsonger på mej, inte ens hunden vill gå ut.

Igår var det ännu kallare ute, men då var vi på Lakritsfestivalen hela dagen. Där inne var det varmt och skönt och GOTT! Jag var där för andra gången, medan Martin och Nadja var där för första gången. Martin på en Lakritsfestival!!! Det hade varit helt otänkbart för bara någon månad sedan. Men killarna på Rent a Chef omvände honom, så nu äter han nästan all sorts lakrits han också. Snaaart ska vi göra den där lakritskolapajen som jag suktat efter ett tag.

Jag fick testa lakritsmassage som var superskönt! All massage är iofs skön, så i det här fallet hade nog inte lakritsen så stor betydelse. Nu väntar jag på att Sparadiset ska inviga sitt nya SPA på Östermalm, så kanske man kan ta en hel SPA-dag där. Nån som vill hänga på?

Nu blir det häng i soffan resten av dagen. Vi har några avsnitt av Wallander att kolla på och lite mer lakrits att äta upp. Hunden får ligga mellan oss och mysa. Med datorn i knät kan det nog bli lite jobb gjort också. Måste ju planera nästa vecka också och få till mat, träning och jobb. Måndagsvägningen försöker jag förtränga… gårdagen sabbade en hel del. Det blir ett STORT plus imorrn.

Vad gör du idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *