Många återbud blev det…

Många återbud blev det…

Den här dagen blev lite tokig…
 
När jag skulle representera Astma och Allergiföreningen blev en av mina medarbetare sjuk på väg dit och ringde återbud bara minuter innan vi skulle ses. Jaja, sjukdom är ju inget att göra åt lixom…
 
Någon timme innan kräftorna skulle ätas ringer en av gästerna och lämnar återbud. Först för halva familjen, efter en lite stund hela familjen. 5 personer mindre… bara att duka om, inte mycket att göra åt detta heller även om det är tråkigt.
 
10 minuter senare ringer en till och lämnar återbud pga olika orsaker. Nu behövde jag inte duka om, ett av borden var redan borttaget. Men med 6 gäster mindre blev det med ens ett väldigt litet kalas…
 
Det är väl därför jag sitter här nu… alla har redan gått hem. Mej gör det inget, jag är trött efter en slitig vecka. Senior har varit så i gasen inför den här dagen, så han är lika trött han. Det blev alltså helt ok trots bortfallet av gäster. Men jag saknade en alldeles speciell person och det var lilla L… ta hand om dej gumman  😉
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *