Martin 40 år!!!

Martin 40 år!!!

I dag fyller världens bästa Martin 40 år!
Mannen som jag delat mitt liv med i snart fem år, tiden går fort när man har kul  🙂

Jag har legat vaken ganska mycket inatt och grubblat över några grejer, jag ska skriva om dem senare… men det som hela tiden slår mej är att vi svenskar har så otroligt mycket att vara tacksamma för. Så länge man har hälsan i behåll, mat på bordet och tak över huvudet så borde man inte klaga så himla mycket – för det är ju faktiskt det enda som är riktigt viktigt!

Jag har mina fina ungar som är så friska de kan bli just nu. Jag har Martin som skulle göra precis allt för oss. Jag har ett bra boende i ett eget hus som jag trivs i och tillräckligt med pengar för att både kunnat ge min familj mat och spara undan lite. Jag har världens knäppaste och mysigaste hund. Våra föräldrar är alla i livet och mår ganska ok allihop. Vad mer kan man begära?

Att vi kom hem från semestern med vatten i källaren och ett trasigt internet bekymrar mej inte särskilt mycket. Det är lixom världsliga saker som går att lösa ganska enkelt. 

I dag är det dax att börja jobba igen, men först ska jag fixa lite här hemma. Göra klart allt med Martins present, tvätta och packa upp det sista. Sen tar jag lunch tillsammans med Senior innan jag åker till jobbet i eftermiddag. Stackars Martin är redan i skolan och åker direkt till jobbet, så hans dag blir låååång.

I dag blir det en bra dag – det har jag bestämt  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *