Martins födelsedag idag!

Martins födelsedag idag!

Martin firar sin 38-onde födelsedag i värmen för första gången. Å han tycker det är heeeeelt ok  🙂

Redan igår fick han en tröja där det står ”Dive first – work later” som han blev jätteglad över. Kan tänka mej att vi kommer få se den på honom ganska ofta… Under dagen har han fått gratulationer via sms och nu när vi tittade, en mängd på Facebook. Så han känner sej nog både uppskattad och firad.

Ikväll händer det också en del grejer som han inte vet om än. Men han kommer säkert både bli överraskda och glad. Ska försöka ta lite bilder och lägga upp när det finns möjlighet.

Vår sista dag här har tillbringats i solstolen mestadels. Men Lilla M och jag fåck order av Martin att unna oss varsinn massage nu på eftermiddagen. Så vi fick varsinn timme med värsta egotrippen, det var sååå skönt! Jag blir lite irriterad på mej själv att jag inte bara kan låta tankarna vila och njuta av stunden utan ligger där och tänker på jobba och en massa annat. Men jag kom på mej själv och kunde leda mej tillbaka och bara njuta mestadelen av tiden och det är bra för att vara mej  🙂

En riktigt energikick var det iaf och känns som en bra start på terminen. Hela kroppen är genomgången och jag är superkletig av en olja som inte verkar gå att tvätta bort i första taget. Men skönt var det, så jag klagar inte!

Imorrn åker vi alltså hem, efter två otroligt sköna veckor i solen. Allt har faktiskt varit helt pefekt!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *