Mästare på att älta…

Mästare på att älta…

pressvisningNu hade jag… så kommer jag att tänka de närmaste två veckorna är jag rädd. Just precis nu hade vi vaknat vår första morgon i Gambia, ätit frukost med papaya och halvtorrt bröd, fixat till oss och gått ner till stranden för att kolla läget och träffa vänner. Första dagen på semestern är alltid bäst!

Men nu är det inte så, resan är inställd och vi är hemma i gråa sverige. Men just precis nu har solen påbörjat sin 3 soltimme under november. Hoppas den fortsätter att skina resten av dagen så man får liiiite energi iaf.

Jag har bett folk att sysselsätta mej de här två veckorna, så jag inte ska kunna eller hinna älta så mycket. Jag är nämligen mästare på att älta… men jag jobbar på att inte göra det, även om det inte märks. Jag har alltså varit värre… fatta?!

Så idag ska jag knäcka ryggen hos kiropraktorn, äta lunch med kontaktpojken, gå på 2-3 pressvisningar och sedan vara med på ett skivsläpp med Becky G på Café Opera. Fullt upp alltså! Som jag vill ha det just nu. Fullt på dagarna, helt slut på nätterna. Bra!

Ni får hänga med på instagram @marlenerinda eller @duifokus så blir ni också lite delaktiga  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *