Matsedel v 10 – mars

Matsedel v 10 – mars

Då har vi gått in i mars och första vårmånaden. När man verkligen började se fram emot våren och de första vårblommorna hade tittat upp, ja då blev det helt plötsligt vinter! Så onödigt om ni frågar mej!

Nu är det ganska precis 4 månader eller 15 veckor kvar till midsommar. Sätter man ett viktmål, så vill man ofta ha det uppnått till midsommar eller nyår – så hur går det för er? Det där som ni bestämde 1/1, hur går det med den planen? Jag har gått ner lite, men jag har ju egentligen inget att gå ner eller någon plan heller. Eller jo, en plan finns det – att få mer muskler. Å det går bra! Tackar som frågar 🙂

Min drömkropp är inte längre en siffra, utan en känsla. Jag vill vara normalviktig, men jag vill även ha en frisk kropp och att det gärna får synas en och annan muskel. Så jag kämpar på med träning tre dagar i veckan och dagliga promenader. Å nog ser jag att kroppen förändras och får en annan form, det är jätteintressant!

Om du inte kommit igång än eller halkat av banan är det dax att fundera på varför du vill detta. Hitta ditt varför! Göra upp en plan och sätta ett rimligt mål. Sen tänker du inte mer utan gör! 15 veckor, en hel del hinner du tills dess faktiskt. Så #fuckinggördetbara 🙂

Här är veckans mat:

Måndag: Pasta med lins- och tomatsås (Grön 33, Blå 1 för hela, plus pasta)

Tisdag: Fiskgratäng med osttäcke (Grön 3, Blå 2 plus ris)

Onsdag: Allt-i-ett-ugnsomelett (Grön 27, Blå 17 för hela)

Torsdag: Kyckling med tomatsås (Grön 4, Blå 2 plus pasta)

Fredag:  Cannelloni med spenat- och färskostfyllning (Grön och Blå 6)

Lördag:  Tacogryta (Grön och Blå 4 plus ris)

Söndag: Kycklingrullader med färskostfyllning (Grön 6, Blå 5 plus ris)

Det mesta den här veckan är lättlagat och passar i matlådan. Ni måste testa kycklingen med tomatsås, cannellonin, tacogrytan och rulladerna – sååå gott! Här ska vi fylla frysen, så jag har till lunch på dagarna. Matlådor underlättar hela mitt liv faktiskt.

Ha en fantastiskt vecka!

Här gärna med i mitt liv på instagram @marlenerinda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *