FredagsAW på Café Opera

FredagsAW på Café Opera

På fredagarna mellan 17-22 har Café Opera AW Solutrain. Igår var vi inbjudna för att komma dit och kolla in läget. Sååå mysigt!

Soul Train var en amerikansk musik-TV-show som började visades på TV i USA 1971 ända fram till 2006! Där kunde man lyssna till R&B, soul, dance/pop, hip hop artister, funk, jazz, disco och gospel.

Soul Train som fenomen i Sverige startade i slutet av 2009. Först på Nalen och sedan 2012 på Café Opera. Det unika var att man valde att göra en ”after work” mellan kl 17 – 22, en helt ny grej. Å sedan dess har man fyllt dansgolvet varje fredag. I 8 år!!!

Prick kl 17 var vi där, fick ett glas bubbel i ena handen, en räktaco i den andra och kunde lyssna till musiken som pumpade ur högtalarna. De första två timmarna var vi i det sk VIP-utrymmet med inbjudna gäster. En hel del vänner, några bekanta och några vi aldrig sett förr. Vi skulle fota lite mingel, men det blev inte riktigt så. Det var trångt och svårt att ta sej fram. Vi har inte lärt oss att jobba med armbågarna riktigt än, så det blev inte så många bilder. Men det var så mysigt!

Vi stannade inte jättelänge, var tvungna att åka hem till hunden. Men detta är alltså varje fredag och det betyder ju att det finns tillfälle att återkomma. Just igår var det Johan Carlén som bjöd in, vi ser redan fram emot nästa gång. Hans fester är alltid roliga och han har en riktigt bra gästlista med partysugna och trevliga människor!

Nu börjar vi komma in i livet igen efter semestern. Det mesta är som det brukar med jobb, mingel och vardag. Nästa vecka blir det lite mello, direkt från arenan! Ni hänger väl med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *