Matsedel v 2

Matsedel v 2

Hur går det för er? Första veckan på nya året och nyårslöftet är avklarad! Jag har bara ett enda löfte som jag avger till mej själv varje år; att bli snällare mot mej själv och ta ännu bättre hand om mej själv. Man kan nämligen aldrig blir för bra på det  🙂

Här på Kap Verde går livet i en väldigt lugn takt. Vi vaknar ungefär när solen går upp och äter en lång frukost ute i solen. Mycket frukt och ägg blir det, precis som hemma. Vi tar gärna en liten promenad på förmiddagen innan det blir för varmt och sen tillbringas resten av dagen på en solsäng med en bunt tidningar. Till lunch blir det oftast någon lättare fiskrätt med grönsaker och ungefär detsamma till middag. Det går alldeles utmärkt att ha all.inklusive även som viktväktare. Efter middagen brukar vi ta en längre promenad. Ibland tittar vi in på hotellets gym innan middagen. Kvällarna blir ganska tidiga så vi verkligen får sova ut ordentligt.

Vi ser semestern som ett superbra tillfälle att skapa bra rutiner. Det är ju då det finns tid och ork. Målet är komma hem utvilade, pigga och fräscha och vårt sätt brukar fungera. Iallafall för oss! När vi kommer hem på fredag kör vi igång med veckomenyn igen.

Här är veckans matsedel:

Måndag: Pasta med spenatsås 2 SP/2 SP Flex plus pasta
Tisdag: Grekisk Fiskgratäng 6 SP/5 SP Flex plus ris
Onsdag: Nudelwok med kassler fr 21 SP/17 SP Flex för allt
Torsdag: Fläskfilé med svampröra 7 SP/7 SP Flex plus potatis
Fredag: Pasta med räkor och chili 2 SP/1 SP Flex plus pasta
Lördag: Afrikans gryta 9 SP/9 SP Flex plus ris
Söndag: Vitlökskycklinggryta 4 SP/3 SP Flex plus pasta

Ha en riktigt fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *