Matsedel v 30 – med svalkande bonus

Matsedel v 30 – med svalkande bonus

En vecka kvar, sen har även Martin semester! För mej är det inte så stor skillnad, jag jobbar på oavsett – men det är väldigt trevligt att äta frukost och lunch tillsammans varje dag och ta förmiddagspromenaden med någon annan än bara mej och hunden. Snart får vi göra det i två veckor, mer blir det inte… vi ska spara lite semester till senare.

Hur går de för er med vikten? Här går det bara bra! Förra veckan hade jag besök och visade upp Stockholm. Jag gick ungefär 100 000 steg under veckan, vi åt bra mat och jag fick ihop mina tre pass på gymmet. Jag tog faktiskt med mej mitt besök dit, hon ville ju vara delaktig i min vardag 🙂

Så det blev återigen ett minus på vågen. Snart är jag tillbaka där jag vill vara. Bara något litet kilo till, sen ska jag se om det kanske går att ta bort lite till. Så vi fortsätter med bra mat, långa promenader två gånger om dagen, ordentligt med sömn och mycket skratt. Det funkar!

Med bra mat kommer man långt, här är veckans matsedel:

Måndag: Falska köttbullar 10 SP Flex för alla köttbullar

Tisdag: Wraps med lax och tzatziki 5 SP Flex

Onsdag: Kyckling med tomatsås 2 SP Flex plus pasta

Torsdag: Kassler med ananas 5 SP Flex plus ris

Fredag: Grönsaksgratäng med grillat 2 SP Flex

Lördag: Sommartallrik 22 SP Flex, kan delas på två

Söndag: Grillad majssallad med kyckling 15 SP Flex för hela satsen

Sommarbonus: Hallontårta 0 SP Flex

Det ska bli riktigt varmt den här vecka, därför planerar jag lätt- och snabblagad mat som passar när man inte har någon lust att stå vid spisen. Tårtan är kanon att svalka sej med, ta fram den minst 30 minuter innan den ska ätas bara.

Å mej kan ni hänga med dygnet runt, i vardagen med träning, mat och cancerutredning, på instagram @marlenerinda 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *