Matsedel v 35

Matsedel v 35

Vissa dagar är svårare än andra, så var det förra veckan. Då hade jag tre dagar när jag vart helt och hållet hänvisad till andras planering och deras mat. En dag var det kanelbulle till frukost och ett val mellan kakor eller godis till lunch… å så blir det ibland.

Såklart blev det plus på vågen, men direkt på torsdagen när jag bestämde själv var jag på banan igen. Det är så det funkar för mej. Jag är på banan igen när jag kan, jag väntar inte – utan kör upp direkt. Även om det bara är en enda dag på en vecka som jag kan göra bra, så gör jag det. För en bra dag är ju bättre än ingen, eller hur?

Å jag bannar inte mej själv när det går åt skogen, det gör ju inte saken bättre. Jag lever faktiskt som jag lär 🙂

Just det! Ni som är nya här kanske undrar vad det är för siffra som står bakom receptet? SP betyder Smartpoints och är det som Viktväktare räknar. Alla rätter har alltså uträknade SP, men maten passar förstås även den som inte går på Viktväktarna 🙂

Här är veckans matsedel, den här veckan är mycket lättare!

Måndag: Halloumirösti med myntasås 10 SP Flex

Tisdag: Fiskgratäng med paprikasås 3 SP Flex plus potatis

Onsdag: Karibisk kycklinggryta med choklad 2 SP Flex plus ris

Torsdag: Snabb kasslergratäng 6 SP Flex

Fredag: Purjo- och lövbiffsgryta 4 SP Flex plus ris

Lördag: Grillat med falsk potatissallad 1 SP Flex

Söndag: Kycklingwok med ananas 2 SP Flex plus nudlar

Det är utlovat sol och värme den här veckan, då vill iaf jag ha lite lättare mat. Samtidigt ska det gärna funka till matlåda både dagen efter och i frysen. Och alla rätter den här veckan funkar faktiskt till det, tycker jag.

Ha en riktigt fin vecka och häng gärna med på instagram @marlenerinda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *