För dej som gillar att läsa!

För dej som gillar att läsa!

Detta inlägg innehåller annonslänkar från Readly och ett himla bra erbjudande! Ja, detta är reklam – men jag tycker att det är så himla smart att jag vill dela med mej!

Jag gillar att läsa och det vet jag att många av er också gör. Om en liten stund är jag på väg ut på böljan den blå och då bara måste jag ha med något att grotta ner mej i. Just nu har jag så mycket runt mej att det blir för mycket med en hel bok, jag behöver kortare och mer lättlästa texter. Då passar en veckotidning bättre och mina favoriter är Allas, Amelia och Tara.

Samtidigt som jag gillar att läsa så gillar jag inte samlingen av papper som blir när jag läst klart. Då är Readly så himla bra! Readly är det nya sättet att läsa magasin & tidningar, du gör det nämligen på din padda eller i telefonen. Tillgång överallt och inget skräp som du behöver åka till återvinningen med, så bra!

Just nu finns över 4.000 magasin & tidningstitlar på Readly, med allt från mode och skönhet till mat och dryck och även bilar och teknologi. Här finns bla Vogue, Time Magazine, Vanity Fair men även Allas, Amelia, Vagabond , PC för alla och mängder med korsordstidningar och Soduko. Det finns helt enkelt något för alla, både kvinnor och män, gamla och unga och för alla intressen.

Nu kan DU testa Readly för bara 9 kr för en månad, mot ordinarie 99 kr. Det är ingen bindningstid, så du kan säga upp det när som helst och det finns som sagt hur mycket som helt att välja på. Gillar du att läsa så är detta verkligen något för dej! Klicka HÄR för att komma till alla magasin och erbjudandet.

Vad har du att förlora? 9 kronor är ju faktiskt nästan ingenting!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *