Matsedel v 39

Matsedel v 39

3 månader kvar till jul och av 2019 också, typ… Det där målet som ni satte upp i början på året, kommer ni att nå det? Om inte, kanske det är dax att köra igång nu. Om ni har nått dit ni vill eller är på väg: grattis!

Jag har gått ner lite, ungefär det jag hade tänkt. Jag är ungefär på min målvikt och ligger där rätt stadigt, även om jag skulle vilja gå ner lite till. Men 2019 blev ju inte riktigt som planerat, det kom lite cancer och annan skit emellan. Men jag har iaf inte gått upp, så det är bara att köra på och sköta sej lite extra igen.

Nu väntar ett par lugna veckor, då kan man anstränga sej lite mer.

Här är veckans matsedel:

Måndag: Frittata med fetaost 2 SP Flex

Tisdag: Ugnsbakad lax med linser 1 SP

Onsdag: Vitlökskycklinggryta 3 SP Flex plus pasta

Torsdag: Indiska räkor fr 2 SP Flex plus ris för hela grytan, plus ris

Fredag: Pulled Chicken tacostyle 0 SP

Lördag: Allt-i-ett kasslergratäng 38 SP Flex för allt!

Söndag: Köttgryta 3 SP Flex plus ris

Som ni ser så är det en vecka med låga SP. Nu jäklar ska jag hålla mej inom mina dagliga SP och fixa mängder emd matlådor till kommande veckor. Allt utom frittatan funkar i matlådan, gör extra mycket Pulled Chicken och ha till taco, sallad, wraps – funkar till allt! Så måste ni testa kasslergratängen enklare blir det lixom inte 🙂

Ha en fin vecka – häng med mej på instagram om ni vill @marlenerinda Det kommer en spännande tävling på instagram inom kort, det vill ni inte missa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *