Matsedel v 50

Matsedel v 50

Medan ni tänder andra ljuset i advent är jag på väg till Arlanda. Efter en trasslig vecka med massor att fixa och förbereda är jag till slut på väg till Filippinerna och kan bara hoppas att jag kommit ihåg allt. När jag blir stressad stänger hjärnan av och jag glömmer ungefär allt. Ett sätt för kroppen att skydda mej antar jag.

Men oavsett om jag är hemma eller ej, så har jag förstås en veckomeny färdig för er. Kommande vecka fokuserar på lättlagat och enkelt, allt för att underlätta eventuell julstress.

Här är veckans matsedel:

Måndag: Tortillapizza Grön och Blå 7

Tisdag: Gratinerade saffransräkor Grön 6, Blå 3 plus ev ris

Onsdag: Falska köttbullar Grön 20, Blå 10 för hela satsen plus pasta

Torsdag: Tonfiskröra med bakad potatis Grön 11, Blå 0 plus potatis

Fredag: Filégryta med ananas Grön och Blå för hela röran

Lördag: Kyckling med zucchinirullar Grön 4, Blå 3 plus ris

Söndag: Julmuststek Grön och Blå 27 för hela steken

Adventsbonus: Yoghurtglass med saffran Grön 5, Blå 0 för hela

Jag hoppas ni får en fin vecka hemma i Sverige eller vart ni än befinner er. Själv ska jag åka runt i Filippinerna och bla besöka ett nytt resort och i bästa fall fotografera vilda delfiner. Häng med på instagram vettja @marlenerinda

Filippinerna är tydligen ett av resmålen som ökar mest just nu. Jag har inte varit där förr, har du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *