Det började inte så bra

Det började inte så bra

Igår var det dax att ta sej till Arlanda för att åka till Filippinerna. Med regn och nollgradigt kändes det helt ok att få några dagar i värmen.

Vi var 6-7 stycken som möttes upp vid incheckningsdisken och hälsade. Två var jag pyttelite bekant med sen innan, de andra helt nya bekantskaper.

Vi checkade in och fick direkt veta att flyget var försenat men att vi nog skulle hinna med anslutningen Doha. Det gjorde vi inte… efter 6 timmars flygning skulle vi bokas om, men flygen var redan fullbokade. Så vår grupp delades i mindre delar, vår (som nu bestod av fyra) skulle åka via Hongkong. Och inte förrän efter en massa timmars väntan. Så surt!

Vi kommer fram 8-9 timmar senare än vi skulle, har spenderat natten på en flygplats och en massa timmar i luften och kommer vara såååå trötta! Då är det meningen att vi ska möta upp de andra och representanter på plats och lyckas ta in en massa information. En riktigt dålig start skulle jag vilja säga.

Vi har iaf gott tillgång till VIP-loungen där vi sitter nu. Jag ska leta upp en bekväm fåtölj och försöka sova lite. Så hoppas vi att nästa flyg går som det ska. Hur surt är det inte om vi missat nästa avslutning också? Håll tummarna. Gonatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *