Med jobbet kommer tidsbristen…

Med jobbet kommer tidsbristen…

Så är semestern slut och igår var man tillbaka på jobbet. Jag jobbar iofs bara tre dagar i veckan, men direkt försvinner tre dagar nästan helt och hållet för mej. Även om jag jobbar på eftermiddagar och kvällar, så försvinner nästan hela förmiddagen till alla de där måstena och bordena. Jag menar: hunden måste ju faktiskt få gå ut, mat måste inhandlas, tvätt måste tvättas och hängas… Sen ska jobbet förberedas och hemmet snyggas till. Så timmarna bara försvinner.

Även om det kändes lite jobbigt att åka till jobbet igår så var det ändå härligt att träffa alla medlemmar igen. Sommaren är en knepig tid för oss Viktväktare, men nästan alla hade faktiskt gått ner i vikt. Helt otroligt! Så brukar det verkligen inte vara. Men även när vi har stängt så har vi daglig kontakt med kanske 250 av våra 500 medlemmar, genom Facebook och mail. Så de kan inte ”glömma” att ”sköta” sej  🙂

Det är alltid första arbetspasset som är värst, man är lätt förvirrad och vet inte riktigt vad man pysslar med. De som dök upp på första klassen igår fick vara höstens försökskaniner, men det gick helt ok. Första arbetsveckan på hösten innebär också en massa bärande och kånkande på kartonger. Det är då vi får stora leveranser som ska fördelas på alla våra klasser. Så vi har haft grejer i hela vardagsrummet som nu ska till olika ställen och just tisdagar är det långt att bära från bilen till lokalen. Vem behöver ett gym???

Nu är vi iaf igång igen och det är 20 veckor till nästa ledighet. Vi stänger två veckor över jul, eftersom det bara är en enda vanlig arbetsdag för oss på de två veckorna. Så vi stänger helt och ger oss hela 18 lediga dagar i vinter, men kan nog inte åka någonstans ändå… tyvärr.

Jag längtar redan till nästa sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *