Min duktiga kusin

Min duktiga kusin

Sitter och chattar med min lilla kusin, hon är sååå duktig. Hon berättade just att hon försöker sluta röka. Hon började dra ner på nyårsdagen från 10 cigaretter om dagen till 5. Idag har hon inte rökt alls och hon tycker det känns jätte bra.
 
Vi hade en diskussion på julafton om hur dyrt det är att röka och att det är som att elda upp pengar. I kusinens fall handlar det ju om 10-15 000 kronor på ett år, som man kan göra mycket kul för. De pengarna ska nu gå till ett körkort. Å det är på tiden eftersom hon fyller 27 i sommar.
 
Det är extrakul att det är just lilla flickkusinen som klarar av detta. Eftersom hennes rökande bror blev skitförbannad när vi pratade om det. Han gillade inte alls snacket och blev riktigt irriterad. Nu vet han inte ens om att syrran nappade på betet och faktiskt i princip har slutat  😉
 
Jag önskar henne massor med lycka till, det är min favoritkusin förstår ni. Vi har varit genom en hel del tillsammans. Jag tycker såååå mycket om henne! Puss kusinen och lycka till!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *