Mindre än ett dygn kvar nu

Mindre än ett dygn kvar nu

Ca 11.30 åker vi härifrån imorrn, så nu är det mindre än ett dygn kvar. Då åker jag direkt till jobbet där Vännen väntar. Han har fixat matlådor till oss, vi äter tillsammans och sen åker han hem med Senior på väg till sitt nästa jobb. Jag kommer hem vid 20.30, så det blir en låååång dag imorrn.
 
Vår onsdag började med att ligga i min säng och titta på film. Senior skulle se ”13 dagar” och sen svara på frågor om den. Men att titta på film i grupp, med störmoment runt sej passar inte riktigt en person med adhd. Så vi fick se den nu på förmiddagen istället, eftersom han var färdig med slöjden. Filmen var helt ok, även om den var lite för lång för min smak. Men vi hade iaf mysigt  🙂
 
Efter lunch hade ungdomarna teknik, de skulle uppfinna något… då passade jag och den andra föräldern på att ta en promenad till Gamleby centrum. En liten promenad på kanske 20 minuter, himla skönt. Jag har ju inte varit ute så mycket de senaste två veckorna eftersom min förkylning inte vill ge sej. Så lite jobbigt var det, men skönt ändå. Jag har en snuva som inte vill försvinna och är fortfarande trött, men mår ändå mycket bättre än i måndags.
 
Strax är det dax för middag, sen är det tydligen disco och karaoke. Men jag tror att jag håller mej i elevhemmet där det är lugn och ro… har en känsla av att Senior stannar hos mej också. Lugnast så…
 
Bara en natt kvar!!!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *