Minsta motgång och man brakar igen

Minsta motgång och man brakar igen

Jag känner att jag inte är riktigt stabil och inte mår riktigt 100 än. Senior var inte särskilt sjuk igår, så jag bråkade iväg honom till skolan idag. Han tjafsade, var trött och ville inte alls göra som jag sa. Mitt enda krav var att han skulle gå dit och redovisa två grejer, äta lunch och sen kunde han komma hem om han nu mådde så dåligt…
 
Han tjafsar och är spydig. Han hinner inte mer än fram till skolan förrän han ringer och gnäller. Hittills har han ringt 2 ggr på en halvtimme… sista gången skällde jag på honom och sa att han fick göra hur f-n han ville. Väljer han att åka hem, då får han inte sitta vid varken datorn eller tv´n – då ska han PLUGGA! Så sjuk är han minsann inte!
 
Ni ser… vilken otroligt lång stubin man har… inte!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *