Minus igen och matsedeln för vecka 45

Minus igen och matsedeln för vecka 45

Måndag igen och vägning… målet under hösten har varit att komma under 60 och idag hände det!!! 59,7, ett halvt kilo minus och det är massor för att vara mej! Så jäkla bra! Nu är jag värdig Guldmedlem igen, men vill ner lite till. Nästa mål är 58, det kan jag ta efter jul. Om ett par veckor ska vi börja testa julbord, då blir det nog lite plus igen. Men idag är jag glad!

Vi har lite grejer att fira här hemma, imorrn kan jag skriva vad, och jag ska iväg på ett gäng pressfrukostar och luncher. Så veckans matsedel är med PP-snåla rätter, så mycket det går, iaf alla dagar utom idag  🙂

Matsedeln för veckan ser ut så här:

Måndag: Räkor, avocado och champagne!!!
Tisdag: Fisk i gräddig purjolökssås
Onsdag: Pasta Carbonara Leggera
Torsdag: Biffstroganoff
Fredag: Tortillalasagne med kyckling
Lördag: Krämig citron och vitlökspasta
Söndag: Kålsoppa med köttfärs 
Veckans sockerchock: Lakritsfudge! 

Målet till nästa måndag är att stå still. Jag kan inte begära så mycket mer av min kropp när det blev ett så stort minus och jag faktiskt är på normalvikt. Vissa undrar varför jag vill gå ner mer, nu när jag är på min målvikt, jag ska förklara: Jag satte 60 (jag är 156 cm lång) som mål en period i mitt liv när allt var kaos och jag var superstressad. Jag var inom BMI och kunde helt enkelt inte gå ner mer, det fick lixom bli 60 vare sej jag ville eller inte. Detta var 10 år sedan. Nu mår jag bra och känner att kroppen klarar lite till. Jag må vara normalviktig, men är inte alls nöjd med det jag ser i spegeln. Det är handtag på ryggen som jag vill ska bli muskler. Gäddhäng under armarna som gärna får tighta till sej osv. Så lite till ska väck, samtidigt som jag försöker träna och få muskler. I sommar ska jag trivas i en väldigt tunn brudklänning, utan en massa shapehistorier under…

Man kan faktiskt göra så; sätta en målvikt högt (inom BMI), gå jämvikten och lära sej att hålla vikten och vara där ett tag. När man känner sej redo gör man ett nytt ryck och den gången kanske man klarar det, annars får man vänta lite till  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *