Morgonrock på jobbet?

Morgonrock på jobbet?

Hade en så mysko dröm inatt… vaknade och var alldeles förvirrad.

Jag drömde att jag satt på jobbet i morgonrock! Av någon anledning hann jag inte ta på mej kläderna utan hade packat ner dem i min jobbväska. Jag satt där och tog emot medlemmar och jobbade på som vanligt, men kände mej inte riktigt bekväm. När det blev lite lugnt skulle jag ta på mej kläderna och började rota i väskan. Men där fanns bara en tröja, som krävde linne under – inget annat…

Jag fick sitta där i min morgonrock tills Martin kunde springa och köpa byxor och lite annat till mej. Medan han var borta vaknade jag…

Nog för att jag drömmer ganska ofta, men inte så här knäppa grejer. Vad skulle en drömtydare säga om detta tro?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.